Sydney
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Bianca
15 November 2008 | Nederland, Capelle
Hoi mensjes!!
Hier zijn we dan saampjes ff voor een snelle update! Nou zoals jullie al raden... wij zijn in Sydney!!
Alles is hier helemaal super!! We hebben in 2 dagen echt al zo veel gedaan, gezien en gelopen! Haha allebei helemaal zere voetjes :)
Wat hebben we allemaal gezien: natuurlijk the opera house en the harbour bridge, maar ook darling harbour (leuk gedeelte met cafeetjes), Kings cross en de winkelstraat :D En neeee nog niks gekocht!!
We voelen ons in elk geval al helemaal thuis hier, overmorgen switchen we van slaapplaats en dan vertrekken we als het goed is woensdag alweer, op weg naar de kust :) Laat die zon maar komen!
Het weer is hier wel goed, gisteren een erg zonnige en warme dag gehad, vandaag wat koeler en in de ochtend regen. Verder is het heel de tijd droog en breekt de zon regelmatig door, dus we voelen ons heel vakantiegangerig haha (en ja zo zien we er ook best wel uit met die rugzak op hihi)
Vandaag zijn we ook op autojacht geweest en eigenlijk er ook 1 gevonden! We moeten alleen nog wat dingen regelen mbt registratie en verzekering en dan kunnen we op pad! Als alles goedgaat gaan we woensdag uit Sydney en dan richting de kust en dan naar onze Jillaroo cursus :D Eindelijk iets vangen met die lasso he Fred haha :P
Ennuh neej maus, er hebben geen enge mannetjes in Singapore aan onze tassen gezeten! Hebben eigenlijk niet zoveel van die mensen gezien, aangezien we kapot waren van de reis en de mannen in Sydney veel leuker waren/zijn, dus we heel de dag in Signapore allemaal dachten, yes straks skippy's :P
Nou we laten wel weer iets van ons horen!
Liefs, Nous en Bieb
Nou we laten wel weer iets van ons horen!
Liefs, Nous en Bieb
15 November 2008 - 10:42
Maus:
Jippieee ze zijn er :p Ja praat maar lekker veel over die zon daar hoor, dan vangen wij de regen hier wel op.. :|
Ik had nog iemand in Sydney die nog een 4.0 liter-bak te koop had! Een Nederlander die op het punt staat om weer uit Sydney naar huis te komen. Maar jullie hebben er al eentje gevonden zie ik ;-) En 2 meisjes in een 4-liter bak... neej, da's ook niet echt gepast ;-)
Veel plezier! -
17 November 2008 - 14:50
Zyrhea:
hai meiden, klinkt supertof allemaal. geniet ervan!! liefs, Zyrhea -
18 November 2008 - 22:20
Judith:
Heej meis,
Fijn dat je heelhuids aangekomen bent en dat je het nu al zo naar je zin hebt. Dat doet me goed!! :)
sjonge...lekker zon.. he.. ik zit met -7 en sneeuw!! haha... Maar ja.. we zitten ook erg ver weg van elkaar he.. dus dat is wel logisch..
tja.. die zere voetjes... die moet je maar trainen en af en toe laten masseren? Dat hoort erbij he.. explorer!
Nou take care.. Ik denk aan je, en have fun...
Liefs