weer op reis!!
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Bianca
16 Maart 2009 | Australië, Sydney
Hoi allemaal!!
Hier ff een kort berichtje van mij om jullie een btje op de hoogte te houden!
Ik ben inmiddels vertrokken uit Sydney (anderhalve maand zonder mn vriendje :(). We zijn begonnen met de reis! We zijn nu in Melbourne. Zijn onderweg gestopt in Canberra en langs de kust naar Melbourne gereden. Onderweg natuurlijk een paar keer gestopt en veel leuke en mooie dingen gezien. Vrijdag vertrekken we weer uit Melborune en gaan we de Great Ocean Road doen. Daarna naar Kangaroo Island en dan een paar daagjes Adelaide. Daar nemen we afscheid van ons ierse reisgenootje en gaan Nous en ik verder naar Alice Springs. Van daaruit naar Cairns en dan langs de oostkust terug naar Sydney. Dan vliegen we van Sydney naar Perth en terug. Daarna gaat Nous naar huis en blijf ik nog 2,5 maand in Sydney om te werken en dingen voor mijn eventuele stage in Sydney te regelen.
Heb het de afgelopen maanden erg naar mn zin gehad! Zoveel gedaan en gezien en zelfs het werken was wel leuk. Het baantje zelf (fundraising) was niet boeiend en zelfs irritant op tijden, maar mijn team was echt supoer gezellig! Ben op 2 tripjes geweest voor mn werk en flink wat sales gemaakt, dus ben nog best trots op mezelf ook :) fundraising was voor the Cancer Council (nog een goed doel ook!!). Voel me inmiddels echt thuis hier in Australie (heb ook een soort van thuis is Sydney... helft van mn troep ligt daar nog haha). Dus geen klagen vanuit Australie! Ik ben inmiddels wel flink ziek, wat minder is. Vrijdag naar de dokter geweest en ij denkt aan de zikte van pfeiffer... krijg woensdag uitslag, dus maar hopen dat het gewoon een keelontsteking is! Maar goed rusten (wat vrij lastig is tijden shet reizen haah) en gezond eten (wat ook niet al te simpel is hahah) moet al helpen! Ik kom er wel bovenop... ben niet zo snel klein te krijgen! Dus no worries!!
Ik hou jullie op de hoogte!!
Liefs, Bieb
Hier ff een kort berichtje van mij om jullie een btje op de hoogte te houden!
Ik hou jullie op de hoogte!!
Liefs, Bieb
18 Maart 2009 - 15:57
Chinouk:
Hé Bianc, klinkt allemaal hartstikke leuk!! Vind het ook erg cool dat je helemaal downunder bent en daar een leuke vent tegenkomt!! Misschien moet ik ook eens mijn horizon verbreden. :) -
24 Maart 2009 - 21:47
Camiel:
Heey Bianca,
Het was weer even geleden dat ik wat vernomen heb....ik hoop voor je dat je geen ziekte van Pfeiffer hebt, want dat zal wel wat roet in het eten gooien, voor zover de bosbranden dat nog niet hadden gedaan:-/(sorry erg flauw) Beterschap en nog een hele mooie reis verder.
Ik ben benieuwd naar je volgende bericht!
Groetjes Camiel