Werken!!
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Bianca
27 Januari 2009 | Australië, Sydney
Hey guys!
Sorry dat ik zo lang niks van me heb laten horen!! Hier is alles nog steeds goed en leuk (begint btje saai te worden he :P). We zitten nog steeds in Sydney en blijven hier voorlopig ook nog wel ff hangen, want we hebben werk!! Jeeeej!
Dus het is voorbij met het niksen heel de week en de harde arbeid gaat beginnen. Heb dinsdag en woensdag training en dan daarna aan de slag. Ondertussen nog wel lekker verder zoeken naar een leuker en beter baantje, maar in elk geval komt er binnenkort wat geld binnen in plaats van alleen maar van mn rekening af ;)
Wat hebben we de afgelopen maand allemaal gedaan? Door de weeks relaxen we vooral, lopen we naar het centrum, gaan lekker shoppen of relaxen in het park of zonnen op het strand. Elke avond maken we een lekkere maaltijd voor onze 'host' en als het ff meezit kunnen we 's ochtends lekker uitslapen :) (wat dus volgende week voorbij is haha). Verder zijn we het eerste weekend hier met Phil naar de noordelijke stranden van Sydney geweest (Manly Beach en Palm Beach). Daarna uit eten geweest met vrienden van Phil en daarna lekker wezen stappen. Zondag lekker uitgeslapen en toen lekker gaan relaxen in het park, btje balletje getrapt en cricket leren spelen. Volgende weekend op zaterdag wezen shoppen in een outlet centre, 's avonds naar een concert van de gypsy kings geweest at the domain voor het Sydney Festival en daarna weer wezen stappen. Zondag een grote picknick in een ande park gehad en naar Watsons Bay gegaan, waar je echt een vet mooi uitzicht over de stad hebt. En afgeopen weekend heerlijk wezen kamperen met de vrienden die we het eerste weekend ontmoet hadden. We gingen nar Anna Bay en hebben echt een super tijd gehad! Lekker in het zwembad en de spa gehangen, cricket gespeeld, frisbee rond gegooid, gebarbeknoeid... En gisteren was het Australia Day!! Was echt super gezelig! iedereen in groen, geel of rood of blauw en bijna iedereen heeft zo'n plaktattoo met de vlag erop. 's middags Carla (vriendin van de eerste paar weken) weer gezien en toen met zn allen de pubs afgegaan. En nu is het alweer dinsdag!
Het is wel grappig dat ik eigenlijk niet zoveel te vertellen heb. Er gebeurd hier heel veel, maar niet echt qua activiteiten maar meer op het sociale vlak. Het is ongelofelijk maar waar... we hebben hier inmiddels een sociaal netwerk! Maakt het wel extra leuk, want daardoor voelen we ons echt helemaal thuis. De komende weekend ook weer aardig wat feestjes en Nous der verjaadag dus dat komt ook allemaal helemaal goed! Ik hou jullie op de hoogte ;)
Oh en er staan weer wat foto's op hyves! biancadewit.hyves.nl
See you!!! xoxo
Oh en er staan weer wat foto's op hyves! biancadewit.hyves.nl
See you!!! xoxo
27 Januari 2009 - 11:18
Marlies:
heeej klinkt goed allemaal! wat voor een werk gaan jullie doen? ik zal je van de week weer eens mailen! succes met werken!!
Liefs! -
28 Januari 2009 - 09:45
Kimmie:
Ja tjoptjop, aan de arbeid. Wij moeten ook allemaal hard er tegen aan.
Ik heb trouwens mijn werk opgezegd omdat ik het niet meer naar mijn zin heb. Dus ik heb in week 7 een weekje vakantie :D Helaas kan ik niet zo bruin worden als jou, maar lang leve de zonnebank!
Groetjes aan Noes (die trouwens ook flink goed verkleurd is!) en ik wacht op het lange verhaal over DR. Phil :P -
06 Februari 2009 - 16:44
Chinouk:
Hé meid,
Klinkt allemaal goed hoor! Straks wil je nooit meer weg! :)
Wat voor werk heb je nu gevonden? -
07 Februari 2009 - 18:49
Wij:
Hoi uk,
lekker warm daar? hier ook bij de open haard in het huisje. alles gaat hier helemaal naar wens. veel plezier de komende tijd!
groetjes van:
papa, mama