Rijke stinkerd
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Bianca
01 December 2008 | Australië, Port Macquarie
Hoihoi!
Na een paar zeer regenachtige daagjes schijnt hier dan eindelijk het zonnetje weer! En wat hebben we een hoop meegemaakt!
Vrijdagavond lekker in de regen naar de Ierse pub en ja hoor wat slaan we aan de haak? --> juist een rijke stinkerd!!! Komen we trug bij onze tent, heel dat ding lek, heel onze slaapzak en luchtbed nat... dus wat doen we, we bellen onze rijke stinkerd op! En nu zitten we gewoon in een penthouse met een spa op het dak, grote televisie, warme douche, geen muggen (wel 1 mega spin) en 2 minuten lopen naar het strand! En jaja zelfs een speedboot met waterski's en een jetski! Wat een leven jongens :)
Liefs, Bieb en Nous!
Liefs, Bieb en Nous!